Copywriting

Copywriting Haarlem

Als copywriter schríjf je niet alleen, maar denk je juist mee. Een copywriter reikt verder dan het geschreven woord, maar kijkt ook hoe dat geschreven woord gebruikt kan worden. Door een copywriter kun je jouw verhaal laten vertellen op verschillende manieren: als advertorial, als artikel of door middel van een interview – bijvoorbeeld. Mark Wagemakers is copywriter in Haarlem en levert teksten die bij jóuw signatuur horen. 

Zakelijke copywriting

Hoe kunnen we copywriting voor jouw onderneming toepassen? Is dat in een persbericht, of als quote in een interview? Door middel van een column of vertalen we jouw boodschap naar een advertentie? Maar ook – en bovenal – is joúw visie belangrijk. Wat wil je zeggen? Hoe wil je jouw bedrijf tekstucopywriter haarlemeel etaleren? Wat moet naar voren komen en wat is van minder belang? Taal is het krachtigste instrument om jouw boodschap duidelijk te maken. Samen kijken we naar jouw idee. Die zetten we vervolgens om in woorden. Niet te lang, niet te wollig: we komen tot de kern en daar bijten we ons in vast. Daarmee zorgen we voor een call to action en kun jij doen waar je het beste in bent: jouw vak uitoefenen. 

Wil je weten wat Eigen-Zin(nig) Tekstbureau Haarlem voor jou kan betekenen? Vraag hier een gratis proeftekst aan.

Wat doet een copywriter?

Een copywriter helpt je in tekstuele nood, maar ook als overkoepelende factor in jouw bedrijfsvoering. Jouw etiquette. Jouw voorkomen. Een copywriter kijkt verder dan zijn neus lang is. Een copywriter luistert. Een copywriter observeert. Uit die optiek opteert hij, geeft hij suggesties, voert hij aan. En als jij tevreden bent worden die observaties omgezet in woorden. Woorden die jouw bezoekers meevoeren in jouw product of dienst. Een copywriter kijkt dus verder dan zijn toetsenbord. Alles om jouw producten of diensten te verkopen. 

Waarmee kan ik je helpen?

Back to Top