Diensten

Diensten tekstschrijver Haarlem

Tekstbureau Eigen-Zin(nig) schrijft. Da’s evident. Maar wat Tekstbureau Eigen-Zin(nig) óók doet, is naast het schrijven van de tekst, ook meedenken met je (nieuwe) uiting. En vooral wát voor tekst daarbij hoort. Teksten schrijven met een doel: jouw publiek overtuigen. Prikkelen. Teksten die wat met je publiek doen.

De prijzen van een wervende tekst zijn afhankelijk van verschillende factoren. Omdat Eigen-Zin(nig) Tekstbureau Haarlem graag transparant handelt, hanteert het tekstbureau scherpe, vaste tarieven. Enkele van de diensten van tekstschrijver Mark Wagemakers zijn;

 • SEO-webpagina van 350 woorden: € 75,- ex. BTW
 • Reguliere webpagina van 350 woorden: € 69,- ex. BTW
 • Teksten herschrijven: € 75,- ex. BTW per A4
 • Training schrijven van wervende teksten: € 95,- per uur ex. BTW
 • Eindredactie: € 75,- per uur ex. BTW
 • Persbericht laten schrijven voor € 185,- ex. BTW

Vraag nu je gratis proeftekst aan!

Investeer in wervende teksten – investeer in jouw onderneming.

Laat zien waar het op staat en ontdek de kracht van een perfecte tekst. Nooit meer online acquireren, maar verwelkom nieuwe klanten. Teksten van Eigen-Zin(nig) Tekstbureau Haarlem zijn to-the-point, SEO, fris en verkoopgericht. Geniet van een hoogwaardige website die het werk voor je uit handen neemt; ontdek de teksten van Mark, tekstschrijver uit Haarlem.

Overtuigen met teksten!

De diensten van Eigen-Zin(nig) Tekstbureau Haarlem zijn uiteenlopend, maar hebben één gemeenschappelijk doel: jouw verhaal aan de man brengen. Waar vroeger de marskramer z’n verhaal vol vakmanschap en overtuigingskracht vertelde, heeft het internet het sinaasappelkistje overgenomen. Met jouw boodschap ga ik aan de slag. Welke uitingsvorm past daar het beste bij? Op welke manier kunnen we jouw boodschap aan een zo’n groot mogelijk publiek laten zien? Ik schrijf teksten die perfect aansluiten bij jouw boodschap. Helder, doeltreffend, effectief. Zonder poespas en onnodige rompslomp. Ik schrijf teksten die gelezen worden. Die jouw bedrijf etaleren. Zoals jíj dat wilt.

Tekstbureau Haarlem

Daarom zijn teksten van Tekstbureau Eigen-Zin(nig) altijd een combinatie van een oerdegelijke tekst, een sprankje copywriting en een heleboel content marketing: het uiteindelijke marketen van je product of dienst. En dat hoeft niét alleen door middel van een persbericht. Welnee. Dat kan ook anders. En vlot; want daar staat Tekstbureau Eigen-Zin(nig) om bekend. Binnen 24 uur kun je al je eerste uiting rondsturen. Zullen we elkaar inspireren? Probeer eerst eens een gratis kennismaking: stuur me je tekst toe en ik ga er direct mee aan de slag.

‘Word gelezen: investeer in tekst!

Een tekst kun je op bijna elke denkbare manier inpakken. Hieronder deel ik de meest aangevraagde diensten:

 • Met een persbericht kun je de media aan je binden. Met het regelmatig versturen van persberichten bouw je contacten op in de journalistiek.
 • Ook kun je rechtstreeks artikelen sturen naar redacties en online magazines. Met een nieuwsartikel kun je op een toegankelijke manier je verhaal vertellen aan een grote doelgroep.
 • Met een serie weblogs kun je op een interactieve manier kennis delen met een geïnteresseerd lezerspubliek. Maak klanten van je bezoekers!
 • Dan is er natuurlijk ook nog SEO; op een organische manier hoger scoren in Google. Met mijn journalistieke achtergrond schrijf ik teksten die werven en duiden, maar óók hoog scoren in Google.
 • Heb je zelf een idee? Op zoek naar een flyertekst? Een bedrijfsslogan? Een bedrijfsmagazine? Neem contact op en ik ga direct met je idee aan de slag
Back to Top