Parallax Testimonials

Eigen-Zin(nig) helpt!

 • Mark houdt net zo makkelijk een openhartig interview als dat hij courgetterolletjes met zalmtartaar maakt. Hij bakt even goed een lyrische (of kritische, naar gelang zijn mening) recensie als een originele New York cheesecake. Mark draait zijn hand niet om voor een verrukkelijke tiramisú evenmin als voor een frisse reportage. En ook voor het doodnormale basiswerk klop je niet tevergeefs bij hem aan, of het nu gaat om een simpele maar duidelijke tekst of om een oerdegelijke gehaktbal. Het is duidelijk: teksten schrijven en verrukkelijk koken, het zijn de twee grote passies van Mark. En hij doet het beide met evenveel kunde, liefde en inzet!

  — Adri van Esch, eindredacteur Gaykrant —
 • Mark is een bezige bij, maar ontzettend creatief. Na één gesprek heeft Mark door welke kant je op wil en past zich daar volledig aan aan. Mijn werk heeft vooral met kinderen te maken, waarvoor hij leuke en levendige teksten schrijft. Blijkt iets niet goed te lopen, dan is hij niet te beroerd om een aanpassing te maken of te bekijken hoe iets het beste opgelost moet worden. Een samenwerking met Mark staat voor originele, creatieve, levendige, hippe en vooral professionele teksten.

  — Malou van Rede, Eigenaar Studio Sisa —
 • Mark kent maar één professionele modus: aan. En als Mark aan is, dan is de output zó consistent goed. Ongelooflijk. Ik vertrouw Mark met liefde de tekstuele representatie van onze bedrijven toe.

  — Bas van der Lans, founder Van Ons —
 • Mark is een bevlogen, originele journalist die verhalen persoonlijk weet te maken zonder het grotere onderwerp uit het oog te verliezen. Voor Joop schrijft hij over recepten en koken op zo’n manier dat het levenskunst is. Smaakt altijd naar meer.

  — Francisco van Jole, eindredacteur Joop.nl —
 • Mark is niet alleen een talentvolle, goede, meedenkende schrijver, hij houdt van het vak. Zijn inzet en werk is haast kunst. Hij stopt echt tijd en liefde in de teksten die geschreven worden. Iets wat in mijn ogen moeilijk te evenaren is. Met de content die Mark voor me schrijft ben ik vrijwel altijd overtuigd van een goed resultaat. Ik heb zelden, zeg maar gerust nooit, een negatieve opmerking over zijn werk. Het werken met professionals zoals Mark maakt mijn werk een stuk makkelijker. Ik hoop nog lang samen te werken en raad Mark van harte aan. Wanneer u kwaliteit zoekt, moet u vooral geen ander kiezen.

  — Floris van Vredendaal, eigenaar Need Buzz —

 

Back to Top